Müncheni Bayerni tähtmängija lahkub Guardiola tõttu klubist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic.
Mario Mandžukic. Foto: SCANPIX

Kahel viimasel hooajal Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonnas esiründaja rolli täitnud horvaat Mario Mandžukic teatas, et ta lahkub suvel klubist, kuna talle ei sobi peatreener Pep Guardiola mängustiil.

«Kohtusin Bayerni esimehe Karl Heinz Rummenigge’ga enne Saksamaa karikafinaali ja ütlesin talle, et tahan klubist lahkuda,» rääkis Mandžukic Horvaatia ajalehele Sportske Novosti.

«Mul on olnud Bayernis suurepärased aastad. Bayern on suurepärane klubi ja ma poleks kunagi arvanud, et tahan sellest võistkonnast lahkuda. Kuid olgem siiski ausad – ma võin anda endast maksimumi, kuid ma ei saa Guardiola käe all oma tugevusi välja tuua,» lisas ta.

Lõppenud hooajal lõi Mandžukic Bayerni eest 26 väravat, eelneval hooajal jäi tema arvele 22 tabamust. Varem on ta esindanud Vfl Wolfsburgi, Zagrebi Dinamo, NK Zagrebi ja Marsonia meeskondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles