Avariisse sattunud Massa pahandas Pereziga: ta peab oma vigadest õppima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Eile Kanadas sõidetud vormel-1 sarja etapil raskesse avariisse sattunud Williamsi sõitja Felipe Massa kommenteeris õnnetuse põhjustanud Sergio Perezi käitumist ja leidis, et Force India sõitja peaks oma tegudest õppima.

Eilse sõidu lõpuosas pidasid kolmanda-neljanda-viienda koha pärast võitlust nii Massa, Perez kui Red Bulli sõitja Sebastian Vettel. Perez otsustas ühel lõigul oma sõiduliini muuta ja nii sõitis Massa ootamatult käitunud Perezi autole sisse. Vettel pääses olukorrast ülinapilt, aga Massa ja Perez lendasid mõlemad oma masinatega rajapiiretesse ning viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Õnneks pääsesid mõlemad mehed suuremate vigastusteta, aga Massa andis siiski hoiatuse, et Perez peaks oma käitumisest õppima.

«Me sõidame 300km/h. Kuna eespool oli veel üks auto (Vetteli masin- toim.) oleks see võinud olla väga tõsine õnnetus,» rääkis Massa.

«Ütlesin, et ta peab õppima. Tahtsin, et ta paneks ennast minu asemele, sest see oli suur avarii ja ausalt öeldes arvasin, et saan väga haiget. See ei ole tema jaoks esimene kord, kui tal selline asi ootamatu pidurdamise tõttu juhtub. Ta on seda korduvalt teinud. Seekord ta ei öelnud mulle midagi, ta lihtsalt läks minema. Loodan, et ta õpib sellest,» lisas Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles