Rahulolematu Perez: mina ei olnud avariis süüdi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perez ja tema raja äärde jäänud masin.
Sergio Perez ja tema raja äärde jäänud masin. Foto: SCANPIX

Eile Kanadas sõidetud vormel-1 etapp lõppes dramaatiliselt, kui viimasel ringil tegid avarii Williamsi meeskonna sõitja Felipe Massa ja Force India rooli keerav Sergio Perez. Võistluse kohtunikud määrasid Perezile järgmiseks etapiks karistuse, ent mees ise pole sellise lahendusega üldsegi rahul.

Eilse etapi lõpus toimus intsident, kui Perez kasutas kohtunike hinnangul varasematest ringidest erinevat sõiduliini ja pidurdas niimoodi, et Massa sõitis talle tagant sisse. Mõlemad mehed põrutasid seepeale rajapiiretesse ja jäid oma neljandast ning viiendast kohast ilma.

Perez oli juhtunust rääkides pahane ning leidis, et õnnetus ei olnud tema süü. «Oli väga pettumust valmistav jääda ilma nii heast tulemusest millegi tõttu, mis polnud minu süü,» väitis Perez Force India tiimiteates.

«Kasutasin sama sõiduliini ja pidurdamismustrit, mis varasematel ringidel, ja Massa sõitis mulle tagant lihtsalt sisse. Minust vasakul oli puhta möödasõidu sooritamiseks piisavalt ruumi ja ma ei saa aru, miks ta pidi mulle nii lähedal sõitma,» andis Perez mõista, et avarii ei olnud tema süü.

Kohtunikud arvasid siiski teisiti ja nii peab Perez loovutama järgmisel etapil viis kohta stardirivis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles