Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondislased langesid Brasiilias juba relvastatud röövlite küüsi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia ja Hertsegoviina koondise peatreener Safet Sušić.
Bosnia ja Hertsegoviina koondise peatreener Safet Sušić. Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuva jalgpalli MMi eel on mitmel puhul hoiatatud, et turistid ei muutuks liiga julgeks ja ei hakkaks oma nina igale poole toppima, kuna vastasel juhul võivad nad seal kergesti oma varast ilma jääda. Esmaspäeval sattusid juba ohtlikku olukorda Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise liikmed.

Bosnia ja Hertsegoviina ajaleht Reprezentacija teatas, et nende koondise peatreener Safet Sušić läks Guarujas koondise treeninglaagri lähistel koos oma abilistega jalutama ja peagi hakkasid neid jälitama kolm relvastatud röövlit.

Ajalehe teatel jälitasid röövlid Bosnia ja Hertsegoviina koondise liikmed jalgratastel mitusada meetrit, kuid viimasel minutil sekkus kohalik politsei, kes sireenide abil röövlid minema peletas.

Igale MMil osalevale koondisele on pakutud pidevat kaitset Brasiilia politsei ja armee poolt, kuid väidetavalt ei informeerinud Bosnia ja Hertsegoviina koondislased oma plaanidest kedagi ja seetõttu vastav intsident ka juhtus. Siiski olevat mehed võtnud asja huumoriga ja märkinud, et kodumaa tänavatel on nad olnud tunnistajateks tunduvalt keerulisematele olukordadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles