FC Barcelona uus peatreener tegi esimese suure ostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Rakitic.
Ivan Rakitic. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond on Hispaania meedia teatel teinud tiimi uue juhendaja Luis Enrique käe all esimese suurema ostu, kui meeskonnaga on liitumas seni Sevillas pallinud Horvaatia koondise poolkaitsja Ivan Rakitic.

Ajalehtede Sport ja Mundo Deportivo teatel on tehingu väärtuseks 20 miljonit eurot ja lisaks võtab vastupidise teekonna ette Barcelona B meeskonna 20-aastane ründav poolkaitsja Denis Suarez.

Kataloonia raadio RAC1 teatab, et meeskonna spordidirektor Andoni Zubizarreta ja asepresident Javier Faus olid viimati Sevillas, et tehingu üksikasjad paika panna. Personaalse lepingu osas jõudis klubi juba varasemalt Rakitici vennast esindaja Dejan Rakiticiga kokkuleppele.

Kuna Rakitic viibib praegu Horvaatia koondisega Brasiilias MMil, siis Barcelona esitleb teda ametlikult alles juuli lõpus või augusti alguses.

Samas olevat Sevilla leer praegu ka veidike pettunud, kuna paar kuud tagasi oli Barcelona valmis väidetavalt mehe eest maksma koguni 40 miljonit eurot. 26-aastane poolkaitsja lõi lõppenud hooajal Sevilla eest 15 väravat ning andis 17 resultatiivset söötu.

Sel suvel on Barcelonaga juba liitunud sakslasest väravavaht Marc-Andre ter Stegen ning laenult on tagasi tulnud Rafinha ja Gerard Deulofeu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles