Peeter Olesk sai MK-etapil Eesti rekordiga 9. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Olesk.
Peeter Olesk. Foto: EPSO

Münchenis toimuval laskmise MK-etapil saavutas Peeter Olesk olümpiakiirlaskmise harjutuses 9. koha, püstitades 577 silmaga uue Eesti rekordi.

Oma esimesel MK-etapil hoidis kaitseväelane Olesk pärast harjutuse esimest poolt 290 silmaga 7. kohta. Täna lisas ta eilsele tulemusele 287 silma, mis andis kogusummaks 577 silma. See tulemus ületab senise, samuti Oleskile kuulunud Eesti rekordi 4 silmaga.

Finaalipääsust kuue parema hulka jäi Oleskil puudu 3 silma. Võistluse võitis venelane Aleksei Klimov, teise koha sai Haozhe Hu (Hiina) ja kolmanda koha Christian Reitz (Saksamaa).

Täna oli võistlustules ka Anžela Voronova, kes naiste püssi standardharjutuse eelvõistlusel lastud 577 silmaga pääses homsele põhivõistlusele. Lisaks talle võistlevad Eesti laskuritest homme Münchenis veel Peeter Olesk õhupüstoli harjutuses ja kaarrajal alustab võistlemist Andrei Inešin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles