Florale värava kinkinud Bärengrub: võtan süü täielikult enda peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora alistas liidrite kohtumises 1:0 Nõmme Kalju.
FC Flora alistas liidrite kohtumises 1:0 Nõmme Kalju. Foto: Toomas Tatar

Eesti jalgpalli meistriliiga 15. voorus alistas FC Flora koduväljakul 1:0 Nõmme Kalju. Kui ainsa värava löönud Irakli Logus oli pärast lõpuvilet ülirõõmus, siis saatusliku vea teinud Kalju kapten Alo Bärengrub raputas endale tuhka pähe.

«Fantastiline mäng! Suutsime tulemuseks vormida kogu töö, mis sai kümne päeva jooksul tehtud,» kiitis Logua pärast lõpuvilet, viidates Flora laagrile, mis koondisemängude aegsel pausil Otepääl korraldati. «Nägin, et Zaka (Zakaria Beglarišvili - toim) lõikas palli vahelt ja spurtisin, tema sööt oli super ja mul polnudki enam palju vaja teha. Ma ei taha muidugi asjadest ette rutata, mängida on veel palju, aga see võit on meile igas mõttes ülitähtis. Näen tiitli peale reaalselt mängimas kolme meeskonda ja kui suudame omavahelised mängud enda kasuks pöörata, on kõik meie enda kätes. Kiitus ka meie fännidele, kes on suurepärased - meiega nii heas kui halvas,» lisas ta.

Kalju keskkaitse tugitala Bärengrub võttis kaotusesüü täielikult enda õlule. «Flora oligi parem, selles osas pole midagi öelda,» lausus pärast lõpuvilet mitu minutit löödult vahetusmeeste pingil istunud mees. «Üks meie probleeme oli see, et vajusime liialt kaitsesse ega suutnud oma rünnakuid vastavalt plaanitud mängujoonisele üles ehitada. Värav oli puhtalt minu viga – lasin söödu läbi ja ei jõudnud pärast enam ka midagi parandada... Võtan selle eest kogu vastutuse enda peale,» lisas ta. «Õnneks on hooaeg alles poole peal ning mänge on ees küll ja veel – pole hullu, et praegu liidrikoha kaotasime. Küll saame oma mängu paremaks!»

Flora peatreener Norbert Hurt märkis sarnaselt Loguale ära Otepää-laagris tehtud kõva töö. «Muidugi on detaile, mida täiustada, aga mängisime hingestatult ja see tõigi võidu. Nüüd annan noortele poistele pigem natuke puhkust – neist paljud käisid erinevate koondiste eest mängimas ja Flora süsteemiga taas harjumine võtab hetke aega,» lausus Hurt, kelle päeva tumestas alles äsja vigastuspausilt naasnud äärekaitsja Kevin Aloe järjekordne trauma. «Kahjuks on nii, et ilmselt peab ta nüüd veelgi pikemalt eemal olema. Õnneks on Markus Jürgenson just tervenenud ja saab meid jälle aidata,» sõnas Hurt.

Floral on nüüd tabelis 34, Kaljul ja Levadial 32, Sillamäel 30 ning Infonetil 27 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles