Eesti koondise liider vahetab klubi ja asub mängima Meistrite liigas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Karli Saul

Eesti võrkpallikoondise üks liidreid Martti Juhkami vahetab tuleval hooajal klubi ja siirdub Saksamaalt Austriasse. Uus meeskond toob kaasa mitmeid uusi väljakutseid.

Juhkami kirjutas enda kui sportlase Facebooki lehel eile õhtul nii:

"Champions League here i come...

Järgmiseks hooajaks suundun 7x Austria meistri Innsbrucki Hypo Tirol meeskonda!

Astun karjääriredelil sammu kõrgemale ja unistus jõuda tõelisse tippu on sammukese võrra lähemal. Austria liiga läheb aasta-aastalt tugevamaks, mida näitab ka see, et Austriast liigast võtab Meistrite Liigast osa 2 meeskonda (üks wild cardiga).

Järgmiseks sammuks edasi pean Hypo Tirolit seetõttu, et klubi organisatoorne pool on nagu tippklubidel ja osavõtt maailma tugevaimast klubivõrkpalliturniirist on tõeliselt ahvatlev väljakutse.

Kindlasti ei ole Austria liiga Euroopa tippliiga, kuid see on ideaalne koht, kust tipule lähemale jõuda. Head treeningtingimused ja mitmed treeningkohtumised Itaalia tippklubidega loovad hea pinnase, et oma oskusi täiendada. Kannan klubis kandvat rolli ja see on alati oluline uut klubi valides.

2014/2015 aasta toob kaasa Meistrite liiga, EM 2015 play-offi Rootsi vastu, Euroopa liiga koondisega ja loodetavasti ka EM finaalturniiri."

Möödunud hooajal mängis Juhkami Saksamaal TV Bühli meeskonna ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles