Nigeeria president määras jalgpallikoondisele kahe aasta pikkuse võistluskeelu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Nigeeria president Goodluck Jonathan otsustas määrata riigi jalgpallikoondisele kahe aasta pikkuse võistluskeelu rahvusvahelisel tasandil.

President võttis vastu sellise otsuse, kuna riigi koondis esindes MM-finaalturniiril küllaltki kesiselt. Nigeeria teenis alagrupis ühe punkti ning jäi sellega nelikus viimasele kohale, vahendab Yahoo.

«Hr. President on otsustanud, et Nigeeria tõmbub kaheks järgmiseks aastaks rahvusvahelisest jalgpallist kõrvale, et oma jalgpallielu ümber organiseerida,» teatas presidendi avalike suhete juht Ima Niboro. «Selline otsus on vajalik seoses koondise kehva esinemisega MMil.»

Niboro sõnul saadab riigi spordiminister ka Rahvusvahelisele Jalgpalli Liidule FIFA-le kirja, kus informeeritakse neid tehtud otsusest.

Samal ajal paluti koondise fännidelt andeks ning anti teada, et koondis otsib edaspidi rohkem võimalusi sõprusmängude pidamiseks ja kogemuste omandamiseks.

FIFA sõnul pole nemad veel Nigeerialt vastavat teadet saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles