Ametlik: tippspordist loobunud Glebovast saab Tondiraba spordikeskuse direktor

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova.
Jelena Glebova. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Tondiraba Spordikeskuse direktori ametikohale tippspordist loobunud endise iluuisutaja Jelena Glebova.

Tallinna Linnavalitsuse 30. aprilli korraldusega moodustati Tondiraba Spordikeskuse käivitamiseks ajutine komisjon, kes tegi ettepaneku kinnitada Glebova kui sobiv kandidaat Tondiraba Spordikeskuse direktori ametikohale. Direktori esmaülesandeks on käivitada asutuse tegevus ja komplekteerida koosseis.

«Tahan arendada iluuisutamist ja pean kõige olulisemaks järelkasvu ning ala populariseerimist eeskätt noorte hulgas. Tallinna ja kogu Eesti iluuisutamine saab avatava keskuse näol kindlasti uusi võimalusi. Tegu ei ole siiski ainult uisutamise või hoki halliga, see on multifunktsionaalne kompleks, kus saab lisaks spordivõistlustele läbi viia ka kontserte ja muid üritusi,» vahendas Glebova sõnu Tallinna linnavalitsuse pressiteade.

Glebova alustab tööd alates 1. juulist 2014.

Tondiraba Spordikeskus on Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatav asutus, mis asutati Tallinna Linnavolikogu 29. mai 2014 otsusega. Tondiraba Spordikeskuse puhul on tulevikus tegemist Lasnamäe linnaosa suurima spordikeskusega, mis teenindab nii Lasnamäe kui ka ülejäänud Tallinna linnaosade elanikke.Suvel valmiva jäähalli peaväljakut on võimalik kasutada nii iluuisutamise, jäähoki, võrkpalli, käsipalli, iluvõimlemise ja muude spordialade treeninguteks ja võistlusteks kui ka kultuuriürituste korraldamiseks. Jäähalli kahte harjutusväljakut on võimalik kasutada ilu- ja kiiruisutamise, jäähoki ja curlingu treeninguteks ja võistlusteks.

Jäähall avatakse tänavu juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles