Eesti naiste korvpallikoondis kaotas EM-valikmängus kindlalt Lätile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste korvpalli rahvuskoondis kaotas 2015. aasta EM-valikmängus kodus tugevale Läti naiskonnale 56:74. Lõunanaabrite edu oli juba avapoolaja järel 13 punkti ja seda enam käest ei antud. Eesti parim oli 17 punktiga Pirgit Püü, Merike Anderson lisas 11 punkti, kuus lauapalli ja kuus korvisöötu. Lätlannadele tõi Elina Babkina 18 punkti, Anete Steinberga viskas 14 punkti.

Eesti - Läti 56:74

Eesti: Püü 17 p, Anderson 11 p + 6 lp + 6 rs, Kast 8 p, Rebane 7 p, Kasemägi 5 p, Pokk 2 p, Bratka 2 p, Mesila-Kaarmann 2 p

Läti: Babkina 18 p, Steinberga 14 p, Putnina 13 p, Tamane 12 p, B. Eglite 6 p, Kreslina 4 p, Z. Eglite 2 p, Jakobsone 2 p, Priede 2 p, Vitola 1 p

Enne mängu:

Eesti koondis on valiksarjas ühes alagrupis Itaalia, Läti ja Portugaliga. Kvalifikatsiooniturniirilt pääsevad edasi iga alagrupi võitjad ja lisaks viis paremat teise koha naiskonda. 2015. aasta suvel Ungaris ja Rumeenias peetavale finaalturniirile on juba koha taganud Ungari, Rumeenia, Kreeka, Hispaania, Türgi, Serbia, Valgevene ja Tšehhi.

Esimeses alagrupimängus jäid eestlannad võõrsil Itaaliale alla 58:66.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles