Kangert jätkab Dauphiné tuuril kõrges mängus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Astana

Prantsusmaal jätkuval Dauphiné velotuuril sõideti täna 167,5 km pikkune neljas etapp, mille võitis venelane Juri Trofimov (Katjuša). Talle kaotas 23 sekundiga Gustav Larsson, kolmanda koha sai 25-sekundilise kaotuse juures Pim Ligthart.

Tanel Kangert (Astana) lõpetas koos oma tiimi liidri Vincenzo Nibaliga peagrupis, mis tuli üle lõpujoone Trofimovist 2.10 hiljem. Teine tuuril osalev eestlane Rein Taaramäe (Cofidis) jäi viimasel tõusul liidrite grupist maha ja sai alles 157. koha, kaotades võitjale üle 20 minuti.

Tuuri kokkuvõttes on endiselt liider Chris Froome (Sky), temast on 12 sekundit maas Alberto Contador (Tinkoff) ja 21 sekundit Wilco Kelderman (Belkin). Nibali on kuues, kaotust liidrile 50 sekundit. Kangert langes esikümnest küll välja, ent on jätkuvalt kõrgel 11. kohal, kaotades Froome'ile 1.35. Taaramäe langes üldarvestuses 143. kohale, kaotust liidrile on kogenenud 34 minutit ja 24 sekundit. Homme on tuuril kavas 189,5 km pikkune etapp Sisterone'ist La Mure'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles