Hästi alustanud Maicel Uibo edestab isikliku rekordi graafikut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo.
Maicel Uibo. Foto: Liis Treimann

USAs Eugene'is peetavatel NCAA kergejõustiku üliõpilasmeistrivõistlustel on Georgia ülikooli esindav Maicel Uibo kümnevõistluses avapäeva järel 4163 punktiga kõrgel neljandal kohal.

Uibo jooksis Eugene'is 100 meetrit ajaga 11,05 ning hüppas seejärel kaugust 7.33. Kuulitõukes sai eestlane kirja 13.56 ning võttis alavõidu kõrgushüppes, ületades ainsana 2.14. Päeva viimasel alal 400 meetri jooksus sai Uibo kirja aja 50,64 sekundit. Liidrile Johannes Hockile kaotab Uibo 80 punktiga, teine koht on 60 ja kolmas vaid kolme punkti kaugusel.

Mullu isikliku rekordi 8223 punkti peale viinud Uibo edestab toonast graafikut esimese päeva järel 12 punktiga. New Orleansi esindav Karl Robert Saluri oli paraku sunnitud avaala 100 meetri jooksu katkestama. Täna tehakse Eugene'is algust ka naiste seitsmevõistlusega, kus stardib Florida State'i esindav Grete Šadeiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles