Martin Loo EM-sõidust: start on endiselt liiga raju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Erakogu

Kevadel kukkumises rangluu murdnud ja võistluspausi pidanud maastikurattur Martin Loo on taas võistlusrajal, kuid kehva stardikoha tõttu on sunnitud kõvasti pingutama.

Mägirattavõistlustel on üks olulisemaid tulemuse määrajaid stardikoht, mis moodustatakse käesoleva hooaja maailmareitingu alusel. Loo, kes kevadel kukkus ning võistlustel osalemistega punkte teenida ei saanud, on sunnitud võistlusi alustama stardirivi viimaste seast, et uuesti ennast ettepoole võitlema.

Eesti parim mägirattur võtab oma blogis möödunud nädalavahetusel St Wendelis Saksamaal toimunud Euroopa meistrivõistlused kokku järgnevalt. «Mitmeid aastaid tagasi sain korra seal käidud ja ka tol ajal sõideti euroopakad sellel samal rajal. Jaa, just nii, rada oli täpselt sama ja ilmselt polnud seal isegi keegi sõitnud peale seda eelmist EMi. Trennidega sai puulehti täis metsaalune ikka sõidujäljed sisse.

Rada ise lai, kiire ja meenutas kõige rohkem 7 km pikkust lõiku mõnest maratoni rajast. Start on endiselt liiga raju ja selle kuue nädalaga on just kõige suurem tagasiminek olnud seal. Kui eelmine aasta oli tõesti juba selgelt näha edasiminekut, siis nüüd oleks nagu päris nulli tagasi vajunud. Seega olingi esimesel ringil umbes 50-60 kandis ning hakkasin sealt tasapisi ettepoole veerema. Eelviimaseks ringiks olin 22. kohal ja enamaks jaksu polnud. Viimasel ringil tuli kõvasti pingutada, et seda kohta hoida ja see tuli välja küll,» kirjeldas Loo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles