Lõpuks ometi: Schumacheri kohta tuli positiivseid uudiseid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Paistab, et pikk vaikus vormelilegendi Michael Schumacheri tervisliku seisundi koha pealt sai lõpuks läbi. Mitteametlike kanalite andmetel on Schumacheri elu väljaspool ohtu ning ta viidi üle Grenoble’i haigla taastusraviosakonda.

Schumacheri tervislik seisund ja asukoht on viimasel ajal Saksamaa meedias palju segadust tekitanud. Erinevad eksperdid avaldavad arvamust, milline võiks nende arvates Schumacheri seisund olla, kuid need on kõigest spekultasioonid. Samamoodi levisid erinevad kuulujutud sakslase asukoha kohta. Väideti, et Schumacher on viidud Saksamaal Allensbachis asuvasse väikekliinikusse. Enne seda arvati, et mehe abikaasa ehitab oma koju minikliiniku, kus haiget ravima hakata.

Viimase info kohaselt on 45-aastane endine vormelipiloot ikka Grenoble’i kliinikus, kuid tema tervis on sedavõrd paranenud, et ta viidi üle taastusravi osakonda. Kuigi spetsialistid on mehe täieliku paranemise osas väga skeptilised, siis kindlasti on osakonna vahetamine hea märk – mehe elu pole enam otseselt ohus. Osa Saksamaa väljaandeid on arvamusel, et Schumacher on lõpuks koomast ärganud.

Schumacheri perekond ega mänedžer ei ole olukorda kommenteerinud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles