Maradona: oled närvis jah, Schweinsteiger?

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Argentina jalgpallikoondise peatreener Diego Maradona ei lase end Saksamaa koondislase Bastian Schweinsteigeri kriitikast põrmugi häirida ja arvab, et mees on lihtsalt närvis. Vutilegend kinnitas, et Argentina läheb väljakule ründama.


Schweinsteiger väitis varasemalt, et Argentina koondislased manipuleerivad kohtunikega ega austa jalgpalli reegleid.

«Minul pole aega Schweinsteigerile mõelda. Mind ei huvita, mida ta ütleb meie penaltite või selle kohta, et me n-ö ei oska kaotada. Me lähme mängime ründavat ja suruvat jalgpalli,» sõnas sõjakas vutilegend.

«Iga mäng on erinev, kuid meie kavatseme Saksamaad lüüa juba esimesel poolajal – seda Schweinsteiger kardabki. Mis viga on, Schweinsteiger, kas oled närvis?» küsis Maradona sarkastiliselt saksa aktsendiga.

Müncheni Bayerni keskväljamängija Schweinsteiger ütles, et sakslased ei allu kuumavereliste argentiinlaste provokatsioonidele.

«Loodan, et kohtunik oskab sellega arvestada,» sõnas sakslane.

Saksamaal on enne otsustavat mängu seitse kollast kaarti, mistõttu peavad mehed valvsalt mängima. Kollane kaart on all Schweinsteigeril, kaitsjatel Friderichil ja Lahmil, ründajal Cacaul ja keskväljamängijatel Khediral, Özilil ja Mülleril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles