Kohtuniku otsuse ohvriks langenud horvaat: tahan nutta!

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred (kollases) kukub oskuslikult pärast Dejan Lovreni õrna puudet.
Fred (kollases) kukub oskuslikult pärast Dejan Lovreni õrna puudet. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondis alistas eile MMi avamängus 3:1 Horvaatia, kuid enim kõneainet pakkus teisel poolajal aset leidnud intsident, kus jaapanlasest kohtunik Yuichi Nishimura määras brasiillaste kasuks kergekäeliselt penalti.

Nimetatud olukorras Brasiilia koondise ründaja Fred’iga kerges kontaktis olnud Horvaatia kaitsja Dejan Lovren tunnistas, et ta on tehtud otsusest äärmiselt löödud.

Lovreni käest küsiti pärast kohtumist, kas kohtunik võis võõrustajaid soosida? «Võib olla, võib olla mitte,» vastas ta.

«See olukord ei olnud raske ainult mulle, vaid kõikidele mängu näinud inimestele. Loomulikult olen ma vihane. Ma tahaksin nutta, kuid mida see aitaks? Kõik mängu näinud inimesed teavad, mis toimus ja seega pole vaja midagi pikemalt selgitada,» lisas ta.

Lovreni sõnul küsis ta kohtuniku käest, et kuidas ta saab neile niimoodi teha, kuid vastust ta ei saanud. «Ta ei osanud midagi öelda. Probleem oli selles, et kohtunik ei rääkinud inglise keelt,» märkis Lovren.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles