Kangert jätkab Prantsusmaal kõrges konkurentsis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert ja Rein Taaramäe.
Tanel Kangert ja Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu

Tanel Kangert (Astana) sai Prantsusmaal jätkuva jalgratturite mitmepäevasõidu Dauphine velotuuri täna sõidetud 6. etapil 27. koha, üldarvestuses paikneb eestlane endiselt 10. positsioonil.

168 kilomeetri pikkuse etapi võitis Jan Bakelants (OmegaPharma-QuickStep), kes edestas teravas finišispurdis kaasjooksikuks olnud Lieuwe Westrat (Astana). Kangert finišeeris peagrupis, mis kaotas võitjale 3.55 ning Taaramäe ületas lõpujoone järgmises grupis, mis kaotas võitjale 5.51 (Taaramäele täna 96. koht), kirjutab Rattaprofid.ee.

Velotuuri üldliidrina jätkab tänase etapi lõpuosas üsna valusalt kukkunud Chris Froome (Sky), Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) kaotab teisena 12 sekundit ja Wilco Kelderman (Belkin) samuti 12 sekundit. Kangert jätkab kokkuvõttes 10. kohaga, kaotust liidrile on 1.35. Taaramäe on 140. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles