Infonet ja Sillamäe lõid kuus väravat ja tegid võitlusliku viigi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Eesti jalgpalli meistriliiga 16. vooru põnevaim kohtumine toimus Tallinnas FC Infoneti ja Sillamäe Kalevi vahel. Võitluslik ja väravaterohke mäng lõppes dramaatilise 3:3 viigiga.

Infonet asus mängu juhtima juba esimesel minutil, kui täpne oli Oleg Valov. Avapoolaja lõpuks juhtis juba Sillamäe, kelle väravate autoriks märgiti Pavel Aleksejev ja Jevgeni Kabajev. 71. minutil Kouadio viigistas ning teenis seejärel kohe ka punase kaardi. Vähemuses mänginud Infonet läks kohtumist kaks minutit enne lõppu Kassim Aidara väravast ka juhtima, kuid viimane sõna jäi siiski Sillamäele ja Igor Dudarevile.

TALLINNA FC INFONET - JK SILLAMÄE KALEV  3:3 (1:2) LÕPPSEIS

Väravad: 1. Oleg Valov, 71. Kouadio, 88. Kassim Aidara - 27. Pavel Aleksejev, 44. Evgeny Kabaev, 90. Igor Dudarev?

Hoiatused: 23., 84. Kouadio, 34. Trevor Elhi - 5. Daniil Ratnikov, 34. Pavel Aleksejev

Eemaldamine: 84. Kouadio

FC Infonet: 1-Igonen, 2-Kalimullin, 4-Avilov, 5-Semakhin (46. 6-Malov), 9-Harin (46. 19-Aidara), 10-Gurtšioglujants (90.+2. 18-Ogorodnik), 11-Kouadio, 17-Valov, 22-Elhi, 38-Nahk, 77-Malinin.

Varus: 69-Kassjantšuk, 6-Malov, 8-Melts, 12-Aksjonov, 18-Ogorodnik, 19-Aidara.

JK Sillamäe Kalev: 1-Starodubtsev, 4-Sidorenkov, 7-Volodin, 3-Dudarev, 2-Maehara (85. 15-Volkov), 27-Aleksejev (70. 14-Novikov), 18-Labezniy, 33-Murikhin, 10-Ratnikov, 17-Kvasov, 99-Kabaev.

Varus: 16-Lavrentjev, 15-Volkov, 94-Reginato, 14-Novikov.

Mänguolud: +15, pilves ilm; kunstmuru väga heas seisukorras.

Pealtvaatajaid: 98

Peakohtunik: Roomer Tarajev

Abikohtunikud: Artur Telling, Silver Kõiv

Neljas kohtunik: Sten Klaasen

Täiendavad lisakohtunikud: Eiko Saar, Kristo Tohver

Enne mängu:

Sillamäe ja Infonet lähevad kohtumisele vastu vastavalt liiga neljana ja viienda meeskonnana – Kalev on kogunud 30 ja Infonetil 27 punkti. Sillamäe jääb enne vooru algust liidrist FC Florast maha nelja punktiga, teisel-kolmandal kohal olevad Tallinna Levadia ja Nõmme Kalju jäävad kahe punkti kaugusele. Seega vajavad nii Sillamäe kui ka Infonet kolme võidupunkti, et liidrite kannul püsida, kuna kõik kolm suurt kohtuvad tabeli teise poole meeskondadega: Flora võõrustab Tartu Tammekat ja Kalju Paide Linnameeskonda, Levadia võtab aga pühapäeval vastu Tallinna Kalevi.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Vastane on meist tabelis koht kõrgemal ning võitleb esikolmikusse pääsemise nimel. Et jääda sellesse gruppi, peame kindlasti võitma. Selleks ei tohi me anda vastasele ründeks eriti palju võimalusi ega lasta aset leida suurtel vigadel. Samuti peame realiseerima kõik väravamomendid. Ootame oma fänne ja loodame, et nende toetusega suudame saavutada oma eesmärgi.»

Infoneti mängija Jevgeni Gurtšioglujants: «Ees ootab väga tähtis mäng! Võit Sillamäe üle tooks meid uuesti sammu lähemale medali saamisele. Olen kindel, et iga mängija annab endast sada protsenti, et saavutada vajalikku tulemust. Mängus saab olema vaieldamatult palju võitlust ja võidab see meeskond, kes võidab enim kahevõitlusi. Loodame fännide toetusele ning püüame neid mitte alt vedada!»

Sillamäe treener Vadim Dobiža: «Mäng on väga tähtis nii Infoneti jaoks kui ka meie jaoks. See mäng on võimalus läheneda liidritele. Usun küll, et oma tähtsuse pärast tuleb mäng väga põnev ning emotsionaalne. Mõlema võistkonna meisterlikkuses me ei kahtle ning arvame, et laupäeval saab näha head mängu.»

Sillamäe ründaja Jaroslav Kvassov: «Tuleb keeruline mäng. Infonet on ambitsioonikas võistkond. Omapärasust annab juurde see fakt, et mäng on kunstmurul. Samuti nii meil kui ka Infonetil ei olnud piisavalt aega ette valmistumiseks. Prognoose teha ei tahaks, aga teeme kõik, mis meist sõltub, võidu saavutamiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles