Hispaania koondis jäi vigastuse tõttu väravavahist ilma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania väravavahid Iker Casillas, (paremalt), Pepe Reina ja David De Gea.
Hispaania väravavahid Iker Casillas, (paremalt), Pepe Reina ja David De Gea. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondis sai veel ühe halva uudise osaliseks, kui selgus, et väravavaht David de Gea ei saa neid alagrupimängudes aidata.

23-aastane de Gea vaatas hispaanlaste šokeeriva 1:5 kaotusega lõppenud avamängu Hollandi vastu pingilt, kuid vigastas seejärel treeningul jalalihast. Avamängus Hispaania puurisuul kehva esituse teinud Iker Casillas võib seega kergendatumalt hingata, sest kohtumise järel nõuti Vicente del Bosquelt tema väljavahetamist.

Esimeseks kandidaadiks Hispaania väravasuule oleks olnud ilmselt just Manchester Unitedis individuaalses plaanis hea hooaja teinud de Gea, kes debüteeris Hispaania koondise eest viimases MMi eel peetud maavõistlusmängus El Salvadori vastu. Del Bosquel on nüüd aga kaks valikut – kas usaldada Casillast või panna kolmapäeval Tšiili vastu peetavas teises alagrupimängus postide vahele Pepe Reina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles