San Antonio vanameistrid võitsid NBA meistritiitli

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Ginobili
Manu Ginobili Foto: s

San Antonio Spurs alistas korvpalliliiga NBA finaalseeria viiendas mängus Miami Heati 104:87, võitis seeria 4:1 ja krooniti NBA meistriks.

Koduväljakul mänginud San Antonio jäi alguses küll kaotusseisu, kuid vahetusmehed vedasid meeskonna käima ja alates teisest veerandajast valitsesid nad juba mängu täielikult.

Peatreener Gregg Popovichile ja 38-aastasele tsentrile Tim Duncanile oli see viies meistritiitel – varem on need mehed olnud osalised ka San Antonio 1999., 2003., 2005. ja 2007. aasta tiitlivõitudes. Oma neljanda NBA meistritiitli said 32-aastane Tony Parker ja 36-aastane Manu Ginobili. Nii nagu varasematelgi kordadel, etendasid kõik need mehed ka seekord võidus pearolle.

Finaalseeria MVP-tiitel läks aga seekord nooremale mehele - 22-aastane Kawhi Leonard oli kogenud kaaslaste kõrval seeria kõige stabiilsem mängija. 

Möödunud hooajal olid San Antonio ja Miami samuti finaalis, ent toona võitis Miami mängudega 4:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles