Itaalia jalgpallurid vaevlevad vigastuste küüsis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buffon väravat tõrjumas.
Buffon väravat tõrjumas. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallimeeskond loodab, et väravavaht Gianluigi Buffon ja kaitsja Mattia De Sciglio taastuvad vigastustest reedeseks MM-i alagrupi mänguks Costa Rica vastu. Kumbki mängija ei saanud Itaalia-Inglismaa kohtumises kaasa lüüa.

Buffon väänas eelmisel reedel oma vasakut hüppeliigest ning tema asemel mängis Inglismaa vastu Salvatore Sirigu. Itaalia jalgpallimeeskonna arsti Enrico Castellacci sõnul on vigastus mõjutanud ka jalgpalluri põlve, kuid õnneks on tema põlvesidemetega kõik korras. Castellacci jutu järgi saab Buffon ravi ning loodetavasti pääseb võimalikult ruttu juba väljakule tagasi. Tema sõnul loodetakse, et väravavahi taastumine on kiire. Samuti märgib arst ära, et tervis on mängija puhul siiski kõige tähtsam ning ta ei saa kindlalt lubada, et Buffon taastub Costa Rica mänguks.

De Scigliol on aga sääremarja venitus. Castellacci ei oska öelda, millal Sciglio mängu naaseb. Tema sõnul ei saa De Sciglio hetkel koos meeskonnaga treenida, sest lihastega seotud vigastused on riskantsed.

Castellaci loodab, et FIFA lubab mängijatel kohtumistes Costa Rica ja Uruguay vastu time-out’e võtta, et nad saaksid vett juua. Mõlemad kohtumised saavad avalöögi kell üks päeval kohaliku aja järgi. Itaalia ja Inglismaa mängisid kellaajalisel hiljem ning neil ei lubatud aega maha võtta. Mõlemad jalgpallimeeskonnad tunnistasid pärast mängu, et kuumus ja niiskus Manausis mõjutasid mängijate sooritust. Castellaci sõnul jalgpalluritel õnneks mängu ajal krampe ei tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles