Sakslaste kangelane Müller: mina ei otsusta punaste kaartide üle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller ja Cristiano Ronaldo.
Thomas Müller ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Saksamaa alistas tänases keskses jalgpalli MMi mängus Portugali koondise 4:0. G-grupi avamängu kangelaseks kerkis kübaratriki teinud Thomas Müller.

«Kolm väravat esimeses mängus on muidugi suurepärane. Üks oli ilusam kui teine. Palava päikese käes oli erakordselt raske mängida, eriti ilma pallita,» lausus Müller telekanalile ARD. «Kui lähed 12 minutiga mängu juhtima, paned mõistagi rõhu kaitsele, aga meie vasturünnakud olid täna väga head.»

Portugal jäi juba 37. minutil kümnekesi, kui rumala liigutuse järel saatis väljakukohtunik Milorad Mažic platsilt minema portugallaste keskkaitsja Pepe. Müller märkis, et Pepele punase kaardi toonud olukord pole õigupoolest tema kommenteerida. «Kokkupõrge oli. Seda, kas tegu oli punase kaardiga, ei otsusta mina. Kindlasti ei üritanud ma seal kaarti välja petta,» lausus Müller.

Rasked ilmaolud mainis ära ka sakslaste kapten Philipp Lahm. «Esimene poolaeg oli jõhker, eriti päikese käes. Aga suutsime olulistel hetkedel väravaid lüüa ja mis kõige tähtsam, kõik rabasid uskumatul kombel tööd teha,» kiitis ta.

Portugali peatreener Paulo Bento lausus, et mäng kaotati esimesel poolajal. «Saksamaa alustas väga hästi, siis kaotasime ka Pepe ja enam polnud midagi parata. Teisel poolajal polnud meil lihtsalt enam jõudu, et võidelda,» sõnas Bento.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles