Koerahammustus rikkus Loskutovi olümpia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Loskutov Pekingis.
Pavel Loskutov Pekingis. Foto: Raigo Pajula

Viis nädalat tagasi kodukandis jooksutrenni tehes koeralt hammustada saanud Eesti esimaratoonar Pavel Loskutov pidi eile murtult tunnistama - olümpia on rikutud.

Eesti esimaratoonar sai hammustada järjekordse jooksutrenni ajal kodust kuussada meetrit eemal. Rotveileri lõugade vahele jäi mehe vasak käsi, mis siiani veel üles paistetanud oli. Paar nädalat tagasi oli mees läbi teinud ka antibiootikumikuuri.


«Ma ei saanud pärast seda intsidenti viis päeva magada, nii valus oli lihtsalt. Laagris tahtsin joosta, aga lihtsalt ei jaksanud. Kartsin kohe, et minu olümpialootused võivad olla rikutud. Kahju on - tahtsin siin korralikku jooksu teha,» sõnas Loskutov.

«Laagris olles tekkis ka mõte olümpiale üldse mitte tulla. Helistasin treener Harry Lembergile ja otsustasime, et sellel poleks mõtet – kokkuvõttes oleks see veel kallimaks läinud.»

Võimalik, et Eestisse tagasi jõudnuna peab Loskutov kätt veelkord õmmelda lasta.

Loskutovi eesmärk on olümpiamaraton lõpetada. Mittemingisuguse koha ja aja peale ta ei mõtle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles