Norbert Hurt Ronaldost: ta on jõudnud MMiks heasse vormi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo enda MMi avamängus.
Cristiano Ronaldo enda MMi avamängus. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel Lionel Messiga maailma parima jalgpalluri tiitli eest võidelnud Cristiano Ronaldo (pildil) jooksis eile esimest korda sel MMil väljakule. Enne finaalturniiri vigastusega kimpus olnud Ronaldo ei suutnud portugallasi aga suurtele tegudele sütitada ning Saksamaale jäädi alla koguni 0:4. Mängu säravaimaks täheks kerkis hoopis 24-aastane sakslane Thomas Müller, kes kõmmutas kolm väravat.

Ronaldo avamängu esitust kommenteeris FC Flora peatreener Norbert Hurt:

«Vaadates Ronaldo mängu, võib selle pildi järgi öelda, et ta on jõudnud MMiks heasse vormi. Ta oli kiire, agressiivne ja ka maksimaalset pingutust nõudvad karistuslöögid olid tal head.

Ta ongi sellist tüüpi mängija, kes mängib väga kannatalikult: kaitsefaasis veidike rahulikumalt ja rünnakul aktiivsemalt. Mängus küll ei paistnud välja, et tal oleks olnud hiljuti mõni tõsine vigastus. Teatud asju võidakse ju ka MMi eel võimendada, seda ei tea täpselt kunagi.

Kui vaadata aga Portugali mängu, siis pidevalt otsisid kaaslased teda ja ise ei julgetud eriti midagi ette võtta.

Saksamaa on praegu võimas ja Ronaldol oli kindlasti raske Portugali üksi nende vastu vedada. Mitmel puhul oli ka näha Ronaldo frustratsiooni, kui tema kaaslastel asjad kõige paremini ei õnnestunud.» PM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles