Mourinho: Inglismaa on senise MMi üks paremaid meeskondi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-finaalturniiri ajal Yahoo Sportsi ekspertkommentaatorina töötav Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho lausus, et tema arvates on Inglismaa hoolimata avamängu kaotusest Itaaliale olnud senise turniiri üks paremaid meeskondi.

Mourinho meelest hinnatakse Hollandit ja Saksamaad avamängu järel ülemäära kõrgelt, kuna nende vastased Hispaania ja Portugal mängisid lihtsalt erakordselt halvasti. «Minu pilku püüdis hoopis Itaalia ja Inglismaa mäng. Usun, et mõlemad meeskonnad on võimelised tulema maailmameistriks. Nägin kahte head meeskonda mängus, kus oli tehnilist osavust, võitluslikkust ja intensiivsust. Kõik hea jalgpallimängu koostisosad olid olemas,» sõnas Mourinho.

Portugallaselt uuriti ka, millise mulje on talle seni jätnud avamängus kaks väravat löönud Neymar. «Kõigi seni nähtud märkide järgi on ta tippmängija. Tema kehakeel ütleb mulle, et ehkki ta on veel väga noor, tuleb ta pingega väga-väga hästi toime,» lausus Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles