Henin jääb vigastuse tõttu US Openilt eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin tegi kohtumises Kim Clijstersi vastu oma parema käe küünarnukile viga ning peab seetõttu US Openilt kõrvale jääma.
Justine Henin tegi kohtumises Kim Clijstersi vastu oma parema käe küünarnukile viga ning peab seetõttu US Openilt kõrvale jääma. Foto: SCANPIX

Endine maailma esireket, tänavu tipptennisesse naasnud Justine Henin teatas, et jääb Wimbledonis saadud küünarnukivigastuse tõttu eemale augusti lõpus algavatest USA lahtistest meistrivõistlustest.

Belglanna kaotas Wimbledonis kaheksandikfinaalis oma kaasmaalannale Kim Clijstersile, selle mängu ajal kukkus Henin niimoodi, et maandus kogu keha raskusega oma paremale käele, tehes küünarnukile kõvasti haiget, vahendab Reuters.

«Mulle tehti mitmeid uuringuid ning selgus, et mul on parema käe küünarliigeses osaline sidemete rebend,» kirjutas Henin oma kodulehel. «Pean selle vigastuse pärast umbes kaks kuud väljakutelt eemal olema, see aga tähendab, et ma ei saa ka US Openil mängida.»

Henin lisas, et umbes nelja nädala pärast tehakse talle veel teste ning siis selgub, kas ta üldse saab veel tenniseväljakutele naasta.

Karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Henin lõpetas kõigile ootamatult karjääri 2008. aasta maikuus, tuues põhjuseks väsimuse ning kire kadumise. Mullu sügisel teatas ta aga, et naaseb tippsporti, kuna soovib võita ka ainsa puuduoleva suure slämmi turniiri karika ehk siis võidutseda Wimbledonis. Jaanuaris suutis ta Austraalia lahtistel finaali jõuda, ent kaotas seal Serena Williamsile. Wimbledonis aga jäi tema laeks neljas ring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles