Piiroja, Kink ja trikimees Veber võtavad üksteiselt jalgpalliplatsil mõõtu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: PP

Pühapäeval, 22. juunil kell 14 kohtuvad Eesti maavõistluste raames Pärnu Kalevi staadionil Pärnumaa ja Tallinna jalgpallikoondis. 

Teiste seas teevad kaasa koondisemängijad Raio Piiroja, Taavi Rähn, Tarmo Kink ja Marko Meerits ning ekskoondislased Teet Allas, Toomas Tohver, Andrei Stepanov ja Martin Kaalma. Pärnumaa särgi peaks selga tõmbama ka trikimees Jürgen Veber.

«Ikka on rõõm, kui pärnakad saavad siin näha kohalikke mängijaid. Kahju, et mõnda meest ei näe töökohustuste tõttu välisklubi ees, aga meeldiv, et nad sinna jõudnud on,» rääkis Pärnu meeskonna esindaja Kalev Pajula.

Tallinna koondise peatreeneri Martin Reimi sõnul on koosseis hetkel lahtine. «Need, kes on praegu mulle jaatavalt vastanud, on nimekirjas, aga loodetavasti on ka lisandujaid. Ootan, et tuleb huvitav mäng ja Pärnu on tavaliselt selline koht, kus publik tuleb ka kohale. Loodan, et mängijad ei võta seda kohtumist ainult showna, vaid kaitsevad Tallinna au,» sõnas Reim.

Mängu avalöögi teeb linnapea Toomas Kivimägi. Kohapeal loositakse publiku vahel välja ka erinevaid auhindu nagu näiteks Raio Piiroja koondisesärk ja Pärnumaa mängijate autogrammidega pall.

Pilet mängule maksab täiskasvanutele 4 ja lastele 2 eurot.

Pärnumaa esialgne koosseis: Jürgen Veber (klubita), Robert Kirss (Nõmme Kalju FC), Rauno Alliku (Tallinna FC Flora), Raio Piiroja (Tallinna FC Flora), Stanislav Prins (Tallinna FC Flora), Taavi Rähn (Tallinna FC Flora), Karl Palatu (Paide Linnameeskond), Tauno Tekko (Tartu JK Tammeka), Daniil Ratnikov (JK Sillamäe Kalev), Toomas Tohver (JK Retro), Teet Allas (JK Retro), Kirsten Saarts, Henri Hanson, Tõnis Vihmoja, Taavi Kitsel (kõik Pärnu Linnameeskond), peatreener Sergei Ratnikov.

Tallinna esialgne koosseis: Marko Meerits (klubita), Martin Kaalma (Viimsi MRJK), Andrei Stepanov (JK Retro), Trevor Elhi (Tallinna FC Infonet), Karl Mööl (Nõmme Kalju FC), Bert Klemmer (klubita), Martin Ustaal (Paide Linnameeskond), Sander Sinilaid (Paide Linnameeskond), Tarmo Kink (klubita), Aleksandr Altosar (JK Retro), Vahur Vahtramäe (HÜJK Emmaste), Karl Anton Sõerde (Viimsi MRJK), peatreener Martin Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles