Piltuudis: van Persie vanaisa läks kaasa MMi uue hullusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie vanaisa.
Robin van Persie vanaisa. Foto: twitter.com

Jalgpalli MMil Hispaaniale peaga suurepärase värava löönud hollandlane Robin van Persie on vallandanud uue hulluse: nimelt postitatakse internetti ohtralt pilte sellest, kuidas inimesed van Persie lööki järgi üritavad teha. Üheks kõige värskemaks trendijärgijaks on van Persie 93-aastane vanaisa Wim Ras.

Rasist on hakanud Twitteris levima pilt, kus 93-aastane vanaisa poseerib asendis, milles van Persie Hispaaniale värava lõi. Nimelt suutis hollandlane Hispaaniale värava kõmmutada nii, et hüppas peaga tsenderdusele järgi nii, et ei hakanud palli omaks võtma, vaid suunas kohe peaga palli väravasse.

Van Persie vanaisa oli oma pojapoja ilusa värava üle uhke. «Arvan, et see oli ilus maandumine,» rääkis Ras. «Robin vajas ainult sekundi murdosa, et seda hüpet teha. Saada selline imeline tsenderdus ja sellises olukorras skoorida - see on tõeline saavutus,» lisas van Persie vanaisa.

Just pojapoja imelise maandumise ja värava auks otsustas Ras ka ise van Persie tegu korrata. Kuulsa hollandlase vanaisa pole aga kaugelt ainuke, kes van Persie väravat on otsustanud austada, sest üle maailma leviv #Persieing-trend on juba toonud erinevatesse sotsiaalmeediakanalitesse rohkelt sarnaseid pilte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles