Viljandi Tuleviku viimased mängud tühistati

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: Mihkel Maripuu

Esiliigas mängiva jalgpalliklubi Viljandi JK Tuleviku viimased mängutulemused on tühistatud, kuna klubi kasutas oma koosseisus diskvalifitseeritud mängijat Kaur Tomsoni.

Diskvalifitseeritud mängija Tomson teenis duubelmeeskonna koosseisus II liigas oma kolmanda kollase hoiatuskaardi ning oleks pidanud järgmise antud liiga kohtumise vahele jätma nii, et samal ajal ei viibi ta väljakul ka üheski teises meeskonnas Eesti Meistrivõistlustel.

Liigatabelisse kantakse eelviimasest kohtumisest Tallinna FC Puuma vastu saadud võidu ja võõrsil Rakvere Tarva vastu saadud viigi asemel miinusmärgiga mängud, mis tähendavad võidupunkte vastastele. Tabelis tähendas see esindusmeeskonnale nelja teenitud punkti kaotust ning koha võrra langust, kirjutab Tuleviku kodulehekülg.

«Klubi tegevjuhina võtan juhtunu eest täielikult vastutuse enda kanda,» selgitas Viljandi Tuleviku tegevjuht Rain Tölpus.

«Kuna mängija ise arvas, et vahele peab mängu jätma alles alates 4ndast kollasest ja ei osanud ka ise meid oma kolmandast kollasest teavitada, siis jäi see juhtum ka täiesti kahe silma vahele. Kuna sel perioodil langesid kokku mitmed asjaolud, mis minu mängude-eelset mõtlemist selles vallas pärssisid, siis kahjuks juhtus meie jaoks kõige hullem,» lisas Tölpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles