Hispaania koondise peatreener: olime väljakukkumise ära teeninud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löödud Hispaania kondise peatreener Vicente Del Bosque.
Löödud Hispaania kondise peatreener Vicente Del Bosque. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMil peeti eile õhtul B-alagrupi mäng valitseva maailmameistri Hispaania ning Tšiili vahel ja kohtumise võitis 2:0 Tšiili. Kuna hispaanlastele oli see alagrupis juba teiseks kaotuseks, tuleb neil alagrupiturniiri järel koju sõita ning nende juhendaja Vicente del Bosque’i hinnangul on selline asjade käik praegusel turniiril igati aus.

«Väärisime seda, et langeme turniiril konkurentsist,» tunnistas del Bosque pärast eilset kaotusmängu. «Me kõik andsime endast parima, aga me ei olnud sama head kui need kaks meeskonda, kelle vastu mängisime,» kiitis hispaanlaste juhendaja Hollandit ja Tšiilit.

«Arvasime, et meil on hea võimalus ja head mängijad, aga reaalsus oli teistsugune. Meie teine poolaeg Hollandi vastu ja esimene poolaeg täna (eile- toim.) olid igas mõttes allapoole arvestust,» tuli del Bosque’il nentida, et kolmel viimasel suurturniiril võidutsenud Hispaania oli sel aastal vormist väljas.

Holland ja Tšiili on mõlemad kirja saanud kaks võitu ja mängivad omavahel alagrupi võidu peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles