Skandaal MMil: Uruguay väravavahi voodist leiti termiite, Suarez süüdistab Inglismaa fänne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Muslera tehtud foto oma voodis olevatest putukatest.
Fernando Muslera tehtud foto oma voodis olevatest putukatest. Foto: twitter.com

Jalgpalli MMil on lahvatanud skandaal, sest Uruguay koondise väravavaht Fernando Muslera leidis oma hotellitoast termiite ja koondise superstaar Luis Suarez süüdistab putukate hotelli sokutamises Inglismaa fänne.

Uruguay koondis pidas möödunud nädalal oma esimese mängu MMil ja pidi üllatuslikult tunnistama 1:3 Costa Rica paremust. Päev varem oli aga Uruguay väravavaht Fernando Muslera postitanud oma Twitteri kontole pildi putukatest, kelle ta oma voodist leidis. Kui esialgu pidas Muslera putukaid lihtsalt sipelgateks, siis nüüdseks on selgunud, et tegemist oli termiitidega ja kohalik politsei on asunud uurima, kuidas putukad Uruguay koondislase hotellituppa said.

Briti tabloidi Daily Stari andmetel on juba aga suutnud süüdlase välja selgitada Uruguay superstaar Luis Suarez, kes süüdistab juhtunus Uruguayga samas alagrupis mängiva Inglismaa fänne. Omavahel saavad Suarez ja Inglise mängijad arveid klaarida juba täna, kui nad kohtuvad alagrupimängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles