Motherwellist lahkuv Henri Anier: see oli raske otsus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Toomas Huik

Täna selgus, et Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier vahetab uuel hooajal koduklubi ja siirdub Šotimaalt Saksamaale, kus ta hakkab koos noorema venna Hannes Anieriga mängima tugevuselt teises liigas Aue Erzgebirge'i meeskonna ridades. Anieri enda sõnul oli tegemist raske otsusega.

«Motherwellist lahkumine oli minu jaoks suur otsus, sest see on minu jaoks olnud suurepärane koht, kus jalgpalli mängida,» rääkis Anier Motherwelli klubi kodulehele.

«Tahan kõigile Motherwellis soovida tulevikuks palju edu ja tänada kõiki eelmisel aastal saadud toetuse eest,» lisas Anier.

Anier mängis möödunud hooaja alguses Motherwellis laenulepingu alusel ja lõi Šotimaa kõrgliigas seitse väravat. Hooaja teisel poolel liitus eestlane ametlikult Motherwelliga ja lõi enne hooaja lõppu veel kaks väravat, kasvatades oma saldo üheksa värava peale.

Anieri uus koduklubi Aue Erzgebirge mängib Saksamaa tugevuselt teises liigas ja lõpetas möödunud hooaja 14. kohal. Lisaks Henri Anierile sõlmis Aue klubi kolmeaastase lepingu ka Henri Anieri noorema venna Hannes Anieriga. Mõlema venna leping lõppeb 2017. aasta 30. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles