Pepe keeld piirdub ühe mängu ja 12 000-eurose trahviga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ja Portugali koondise keskkaitsja Pepe on karjääri jooksul mitmel puhul sattunud jalgpalliväljakutel skandaalidesse, kui ta on mõnda vastasmängijat löönud. Viimastel hooaegadel on Pepe suutnud oma käitumist parandada, kuid täna lõi 31-aastase keskkaitsja keevalisus taas välja, kui ta lõi peaga Saksamaa koondise ründajat Thomas Müllerit. Loomulikult järgnes sellele punane kaart.
Madridi Reali ja Portugali koondise keskkaitsja Pepe on karjääri jooksul mitmel puhul sattunud jalgpalliväljakutel skandaalidesse, kui ta on mõnda vastasmängijat löönud. Viimastel hooaegadel on Pepe suutnud oma käitumist parandada, kuid täna lõi 31-aastase keskkaitsja keevalisus taas välja, kui ta lõi peaga Saksamaa koondise ründajat Thomas Müllerit. Loomulikult järgnes sellele punane kaart. Foto: SCANPIX

FIFA teatas täna, et Portugali jalgpallikoondise keskkaitsja Pepe saab teha kaasa MMi G-alagrupi viimases kohtumises Ghana vastu, sest vägivaldne käitumine mängus Saksamaaga tõi mehele vaid ühemängulise keelu.

Pepe teenis kohtunikult otse punase kaardi, kui  lõi peaga Thomas Müllerit. Kaitsja peab kohtumise USA vastu küll vahele jätma, kuid Ghana vastu on ta jällegi rivis. Mängija peab maksma ka 12 tuhat eurot trahvi, vahendab Soccernet.ee.

Ühe mänguga piirdub ka Uruguay paremkaitsja Maximiliano Pereira karistus, kui ta Costa Rica vastu mängides lõi vastase ründajat Joel Campbelli ja otse punase kaardi teenis.

Pereira ei tee kaasa tänases kohtumises Inglismaaga, kuid on rivis viimases mängus Itaalia vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles