Inglismaa peatreener: oleme rohkem kui pettunud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson (paremal) ja Gary Neville
Roy Hodgson (paremal) ja Gary Neville Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis on MMil tõeliselt raskes seisus. Eile jäädi 1:2 alla Uruguayle ning kahe mängu järel pole kogutud ühtegi punkti. Kolmandas voorus pole enam inglaste saatus päris nende endi kätes. Kindlasti peavad nad võitma Costa Ricat, kuid ka teised mängud peavad lõppema inglastele sobiva tulemusega (pidada on veel kohtumised Itaalia - Costa Rica, Inglismaa - Costa Rica, Itaalia - Uruguay). Peatreener Roy Hodgson on tekkinud olukorras loomulikult pettunud.

Uruguay läks kohtumist Luis Suarezi värava järel juhtima, kuid teisel poolajal õnnestus Inglismaal Wayne Rooney väravast viigistada. Inglased jätkasid surumist ning ajasid taga ka võiduväravat, kuid seejärel lõi Suarez oma teise tabamuse.

«Oleme rohkem kui pettunud. Oleme laastatud. Uskusime, et suudame sellest mängust loodetud tulemuse saada. Pärast 1:1 väravat uskusime, et suudame võita, kuid Uruguay teine värav oli väga valus. Ma ei teagi, mida öelda,» rääkis löödud peatreener.

Samas jagus tal ka kiidusõnu kaks väravat löönud Suarezile. «Tema esimene värav oli erakordselt hea – Cavani tsenderdus ja hea pealöök. Teise puhul oli veidi õnne, kuid ta ei eksinud. Me teadsime, milleks ta võimeline on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles