Krampide käes vaevelnud Suarez: miski ütles mulle, et ma ei tohi veel platsilt lahkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez väravat tähistamas
Luis Suarez väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuval jalgpallli MMil eile Uruguay koondise kangelaseks tõusnud Luis Suarez tunnistas, et enne oma teist väravat kannatas ta krampide käes, kuid ei tahtnud koheselt platsilt veel lahkuda. Nagu hiljem selgus oli tegemist õige otsusega, sest Uruguay võttis just tema väravate abil ülitähtsa 2:1 võidu Inglismaa üle.

«Ma unistasin nendest väravatest,» rääkis 27-aastane ründaja pärast kohtumist. «Me kannatasime palju, kuid lõpuks on võit see, mis loeb. Meid ootab ees järgmine raske katusumus, sest mäng Itaaliaga tuleb veel raskem.»

Suarez tegi eile esimese mängu pärast vigastuspausi ning võitles mängu ajal ka krampidega. «Kümme min utit enne teise värava löömist piinasid mind krambid, kuid miski ütles mulle, et ma ei tohi veel platsilt lahkuda. Esimese värava tähistamise ajal ma lihtsalt pidin tänama meie füsioterapeuti, sest ilma temata ma ei saaks praegu MMil mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles