Fabregas: Torres on võtmefiguur

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise poolkaitsja Cesc Fabregas ei kahtle oma meeskonnakaaslase ja tähtründaja Fernando Torrese võimetes ning usub, et mees saab mõõnast üle ja on veerandfinaalis Paraguay vastu võtmefiguur.

Torres pole siiani ühtegi palli väravavõrku löönud ega rahvuskoondise ootusi täitnud, kuid Fabregas ei väsi Liverpooli ründajat kiitmast. «Ta on selliste oludega harjunud, sest on suure pinge all mänginud väikesest saati. Arvan, et täna suudab Fernando näidata oma võimeid ning punktiskoori avada,» seletas poolkaitsja.

Fabregas pole ka ise palju mänguaega saanud, olles jõudnud vaid kahel kohtumisel teisel poolajal platsile. «Tähtis on end motiveerida ja uskuda, et saad väljakule ning suudad tiimile kasulik olla,» kommenteeris ta enda esitust senisel jalgpalli MMil.

«Võib-olla mängin täna, võib-olla mitte. Oluline on, et suudad kuidagi meeskonda aidata – kas või neile kaasa elades ja juhtnööre andes.»

Fabregas leiab, et kohtumine Paraguay vastu ei saa olema kerge.«Nagu me juba teame, armastavad nad võidelda ja võitlevad lõpuni välja,» ütles Arsenali poolkaitsja. «Kuid meie koondis on motiveeritud ja võidu nimel kõigeks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles