Melo: mul on piisavalt jõudu, et Robbeni jalg murda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Brasiilia jalgpallikoondise ebaõnnesõdur Felipe Melo ütles, et kui ta oleks tahtnud Hollandi ründajale Arjen Robbenile haiget teha, siis poleks see omal jalal väljakult lahkunud.


Eilne Brasiilia-Hollandi kohtumine oli Melo jaoks nii ebaõnnestunud, et varjutas ka Juventuses pettumuse valmistanud debüüthooaja. Brasiilia poolkaitsja lõi eilses kohtumises omavärava, jättis teise värava puhul Sneijderi karistusalas valveta ning sai lõpuks ka punase kaardi.

Kuid Melo polnud hoopiski rahul vastasmeeskonna mängija Argen Robbeniga. «Robben manipuleeris meiega. Kui ma oleksin tahtnud talle haiget teha, siis ta poleks väljakule jäänud. Mul on piisavalt jõudu, et ta jalg murda. Iga kord, kui keegi Robbenit puudutas, hüppas ta üles ning veeres mööda platsi. Üritasin palli endale saada ning kontraga alustada.»

Enda esituse kohta jätkus mehel õigustusi. «On teistsugune mängijat väljakult minema saata löömise või sülitamise eest kui tavalise mänguolukorra eest. See, mis Pepe minu vastu tegi, oli palju hullem. Kõik sõltub kohtuniku olukorra tõlgendamisest ning ma arvan, et ta oli liiga karm.»

«Esimese värava puhul oli Julio Cesar minu taga ning ma ei mäleta, kas pall puudutas mind või teda. Teise värava puhul ei oleks me tohtinud lühikesel mängijal nagu Sneijder palli kastis peaga lüüa,» tunnistas Melo lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles