Costa Rica kangelane surmagrupi kohta: nüüd on teiste kord «surra»

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Ruiz ja Andrea Pirlo alagrupimängus.
Bryan Ruiz ja Andrea Pirlo alagrupimängus. Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuval jalgpalli MMil kindlustas üllatusmeeskond Costa Rica D-alagrupist edasipääsu, kui teises voorus alistati 1:0 Itaalia.

Mängu ainsa värava autoriks olnud kapten Bryan Ruiz ütles edasipääsu kohta, et surmagrupiks ristitud alagrupis on nüüd teiste meeskondade kord «surra».

«Meie alagruppi nimetati MMil surmagrupiks. Nüüd on käes teiste meeskondade kord «surra». Keegi ei uskunud, et meil on siit lootust edasi pääseda, ent meie jaoks oli see oodatud tulemus,» sõnas Ruiz ESPNile.

«Oleme edasipääsu ära teeninud ja olen väga õnnelik,» lisas Ruiz.

Avamängus oli Costa Rica 2:1 üle Uruguayst. Eilse järel on Costa Rical kirjas kahest mängust kaks võitu ning edasipääs 16 parema hulka on kindel. D-alagrupi teistel meeskondadel Itaalial ja Uruguayl on kirjas üks võit ja üks kaotus, Inglismaa on aga meeskond, kellel on kirjas kahest mängust kaks kaotust ning tänase järel enam edasipääsuvõimalust pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles