Karpak ja Väinsalu tegid Saksamaal hea alguse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Väinsalu.
Lauri Väinsalu. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Täna sai alguse Põhja-Saksamaal toimuv Kieler Woche regatt, mis on EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 viimane etapp. Deniss Karpak on avapäeva järel 4. kohal.

21-25. juunil toimuval Kieler Woche'l peetakse avaseeria sõidud ning kolmapäeval medalisõit iga klassi kümnele parimale.

Täna purjetati Kielis tugevates läänekaarte tuultes 8-12 m/s.

Deniss Karpak (KST) alustas tugevalt võites esimese sõidu ja lõpetades teise sõidu 10. kohaga. Kokkuvõttes on Karpakil 4. positsioon. Lauri Väinsalu (ROPK) alustas samuti hästi kohtadega 8 ja 6 ning on kokkuvõttes 7. kohal. Juhib tšehh Tomas Vika.

470 naiste klassis alustasid õed Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) kindlalt esikümnes kohtadega 7 ja 8, mis tähendab üldkokkuvõttes 8. positsiooni. Esikohal on austerlannad Lara Vadlau ja Jolanta Ogar.

Laser Radial klassis purjetav Anna Pohlak (TJK) sõitis täna välja sõidukohad 7 ja 11 ning asetseb 9. kohal. Liise Köösel (ROPK) on kokku 24-s ja Annegret Unnuk (ROPK) 28-s. Juhtimas on valgevenelanna Tatjana Drozdovskaya.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK), kes võistleb Laser Standard klassis, tegi esimeses sõidus valestardi kuid võitis teise sõidu. Kokkuvõttes on Rammo 47. kohal. Kaarel Kruusmägi (SMS) on kohtadega 8 ja 18 kokkuvõttes 21-ne. Kristjan Raus (ROPK) on kokkuvõttes 57. kohal. Juhib tsehh Viktor Teply.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles