Barcelona ja Real saavad Luis Suarez’i osta soodushinnaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMi avamängu pidanud Luis Suarez saatis inglaste võrku kaks palli. 27-aastase ründaja arvel on nüüd karjääri jooksul kokku viis MM-väravat.
MMi avamängu pidanud Luis Suarez saatis inglaste võrku kaks palli. 27-aastase ründaja arvel on nüüd karjääri jooksul kokku viis MM-väravat. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise ründaja Luis Suarez sõnas klubihooaja lõpus, et ta ei soovi Liverpoolist lahkuda ja ta jätkab samas tiimis ka sügisel. Siiski on aina enam ringlemas kuulujutte, et Suarez vahetab sel suvel meeskonda ja ta hakkab mängima Hispaania kõrgliigas.

Hispaania ja Suurbritannia meediad on viimastel päevadel andnud teada, et Suarez’i teenetest on huvitatud nii Madridi Real kui ka FC Barcelona.

Suarez sõlmis Liverpooliga talvel mäletatavasti uue lepingu, milles on kirjas 115 miljoni euro suurune väljaostuklausel. Samas kehtib selline summa vaid teistele Inglismaa klubidele. Seejuures saavad Real ja Barcelona selle lepingu kohaselt Suarez’i kätte aga 80 miljoni euroga.

Väidetavalt oleks Barcelona valmis tehinguks, kus nad oleksid Suarezi eest valmis maksma 45 miljonit eurot ja lisaks saadaksid nad Liverpooli ka Alexis Sanchez’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles