Suarez’i MMile aidanud arst loobus seetõttu ise vajalikust vähiravist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (vasakul) koos füsioterapeudi Walter Ferreiraga väravat tähistamas.
Luis Suarez (vasakul) koos füsioterapeudi Walter Ferreiraga väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Mai lõpus põlveoperatsioonil käinud Uruguay jalgpallikoondise staarründaja Luis Suarez võlgneb oma kiire paranemise paljustki Walter Ferreirale. Suarez’i taastusraviga tegelenud Ferreira pidi seetõttu loobuma isegi oma vähiravist.

The Independent kirjutab, et Ferreira katkestas oma vähiravi, et lennata Brasiiliasse ja aidata Suarez MMiks mänguvormi.

Suarez pidi MMi avamängu Costa Ricaga vahele jätma, kuid Inglismaa võrku lõi ta juba kaks palli ja aitas Uruguay selles kohtumises 2:1 võiduni.

«Need väravad on talle pühendatud. Pean teda tehtu eest tänama. Mina lõin küll väravaid, kuid need said teoks ainult tänu temale,» teatas Suarez.

«Ta vääris seda, kuna ta tegi selle nimel kõvasti tööd,» sõnas Ferreira. «Kui ma ei olnud haiguse tõttu võimeline nende treeninglaagrisse minema, siis ta tuli ise minu juurde. Ta ohverdas samuti palju, et terveks saada.»

Loomulikult on Ferreira tõusnud praeguseks Suarez’i kõrval Uuruguay teiseks rahvuskangelaseks. «Elus on omad tõusud ja mõõnad, kuid alati tuleb edasi võidelda. Ma olen kõige üle väga tänuli ja jätkan oma võitlust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles