Rammo tõusis Saksamaal regati liidriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Ott Kallas

Täna oli teine võistluspäev Põhja-Saksamaal toimuval Kieler Woche regatil, mis on EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 viimaseks etapiks.

Täna purjetati Kielis taas tugevates läänekaarte tuultes 10-14 m/s. Klassides Finn, 470 naised ja Laser Radial täna väga tugeva tuule tõttu sõite ei peetud.

Laser Standardil purjetav Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) võitis kaks päeva esimest sõitu ja oli kolmandas sõidus kolmas. Eilne valestart läks võistlusseerias mahaviskamisele ja seega tõusis Rammo regati kokkuvõttes liidriks. Teisel kohal on eilne liider tsehh Viktor Teply ja kolmas on sakslane Tobias Schadewaldt. Kaarel Kruusmägi (SMS) oli 24-s, 23-s ja kolmandas sõidus ei osalenud. Kokkuvõttes on Kruusmägi 42. kohal. Kristjan Raus (ROPK) oli täna finishis 27-s, 33-s ja 30-s ning on kokkuvõttes 64. kohal.

EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 koosneb neljast etapist. Sarja avaregatt, Trentino Garda Olympic Week, peetakse 7.-11. mail Itaalias Garda järvel. Sellele järgneb 20.-24. mail Hollandis Medemblik'is toimuv Delta Lloyd Regatta. Kolmas osavõistlus, Sail for Gold regatt, peetakse 2.-6. juunil Suurbritannias Weymouth'is ning sari lõppeb Kieler Woche'l, mis toimub 21.-25. juunil Saksamaal Kiel'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles