Naiste korvpallikoondis kaotas Lätile ka kordusmängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti naiste korvpalli rahvuskoondis kohtus täna 2015. aasta EM-valikmängude raames Riias Läti naiskonnaga. Eestil tuli vastu võtta 60:82 kaotus.

Võitjatele tõi Aija Putnina 16 punkti, Elina Babkina lisas 15 punkti, lisaks jagas mängujuht 5 korvisöötu. Eesti resultatiivseim oli 17 punkti visanud Viive-Kai Rebane (lisaks 5 lauapalli), Merike Anderson viskas 9 punkti.  

Eestil on C-alagrupis kirjas üks võit ja neli kaotust. Läti juhib alagruppi täisedu viie võiduga. Eestil on nüüd valiksarjas pidada jäänud viimane kohtumine, kui kolmapäeval 26. juunil mängitakse võõrsil Portugaliga.

Kvalifikatsiooniturniirilt pääsevad edasi iga alagrupi võitjad ja lisaks viis paremat teise koha naiskonda. 2015. aasta suvel Ungaris ja Rumeenias peetavale finaalturniirile on juba koha taganud Ungari, Rumeenia, Kreeka, Hispaania, Türgi, Serbia, Valgevene ja Tšehhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles