Aerutamises jagati täna kuus medalikomplekti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia uhkus Tim Brabants võiduhetkel.
Suurbritannia uhkus Tim Brabants võiduhetkel. Foto: Reuters / Scanpix

Olümpiamängude aerutamisvõistlustel selgus täna kuus olümpiavõitjat.

Meeste ühesüsta 1000 meetri valitsev maailmameister Tim Brabants edestas finaalis tiitlikaitsjat Eirik Veraas Larsenit Norrast. Pronksmedali võitis austraallane Ken Wallace.

Meeste ühekanuul 1000 meetrisel distantsil sai esikoha ungarlane Attila Sandor Vajda. Mees edestas tiitlikaitsjat hispaanlast David Cali rohkem kui kahe sekundiga. Pronksi võitis Thomas Hall Kanadast..

Naiste 500 meetri neljasüstal sai neljandat korda järjest kirkaima autasu Saksamaa naiskond. Sakslannad edestasid 0,760 sekundiga Ungari paatkonda. Pronksi võttis Austraalia.

Saksamaa teenis ka teise kuldmedali meeste kahesüstal 1000 meetri distantsil tänu Martin Hollsteinile ja Andreas Ihlele. Hõbedaga pidid leppima Kim Wraee Knudsen ja Rene Holten Poulsen Taanist. Pronksile võitsid itaallased Andrea Facchin ja Antonio Scaduto.

Meeste kahekanuu 1000 meetrisel distantsil võitsid valgevenelased Andrei ja Aliaksandr Bahdanovitš, kes on ka valitsevad Euroopa meistrid. Tihedas lõpuvõitluses edestasid nad 0,223 sekundiga Christian Gilleti ja Thomasz Wylenzekit Saksamaalt. Pronksile tulid ungarlased György Kozmann ja Tamas Kiss.

Seejärel teenis Valgevene ka kohe kuldmedali meeste 1000 meetri neljasüstal võites Slovakkia ja Saksamaa paatkondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles