Sakslaste kapten võib taas äärekaitsesse langeda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philipp Lahm (paremal)
Philipp Lahm (paremal) Foto: SCANPIX

Sakslaste keskväli jäi kohtumises Ghana vastu mängu mõjutamisel oodatust palju lahjemaks ning pärast 2:2 viiki on Joachim Löwil raske ignoreerida neid, kes tahavad, et Saksamaa lõpetaks paremkaitsjana kuulsust kogunud Philipp Lahmi kasutamise poolkaitses.

Sakslaste keskväljamängus puudus laupäeva õhtul hea tempo ning just Sami Khedira ja Lahmi vaheline kehv koostöö viis Ghana teise värava sündimiseni, vahendab Soccernet.ee.

Nende esitus võttis uue näo alles pärast seda, kui turniiri vahetusmehe rollis alustanud Bastian Schweinsteiger toodi Löwi poolt 70. minutil poolkaitset tugevdama.

Tol hetkel vahetati ta sisse küll Khedira vastu, kuid pole võimatu, et järgmises mängus eelistab Löw juba lüket, mis viiks Lahmi tagasi paremkaitsesse ning mahutaks keskväljale nii Schweinsteigeri, Sami Khedira kui ka Toni Kroosi, kellest viimane on ehk ainus, kelle roll ega koht küsimärgi all pole.

Löwi otsus Lahmi keskväljal kasutada on kahtlemata mingil määral kummaline, sest selle tulemusena peab ta paremas äärekaitses kasutama keskkaitsjat Jerome Boatengi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles