Grupiseksist unistanud Inglismaa koondislane sai valusalt korvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla ja Melissa Howe
Carla ja Melissa Howe Foto: 7msports.com

Inglismaa jalgpallikoondise noor kaitsja Luke Shaw otsis pärast MMilt väljalangemist lohutust ning pöördus kurikuulsate Playboy kaksikute Carla ja Melissa Howe’i poole. 18-aastane mängumees uuris grupiseksi võimaluste kohta ning sai kiiresti korvi.

The Suni andmetel läks Shaw pärast kaotust Uruguayle hotelli ning küsis SMSi teel Carla käest nn kolmeka kohta. Varasemate päevade jooksul oli Shaw naisterahvaga juba mitmeid sõnumeid ja pilte vahetanud.

«Kui ta küsis, kas me temaga kolmekat teha tahame, siis sain ma vihaseks. Ta on nagu kõik teised jalgpallurid! Ma lootsin, et ta soovib minuga tõelist suhet luua,» rääkis pettunud Carla Howe The Sunile.

Möödunud aasta veebruaris sattusid õed Howe’id samuti jalgpalluritega seotud skandaali, kui nad veetsid öö koos Manchester Unitedi mängumeeste Patrice Evra ja Andrsoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles