Capello kavandab Inglismaa koondises suurpuhastust

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello.
Fabio Capello. Foto: SCANPIX.

Jalgpalli maailmameistrivõistluste kaheksandikfinaalis Saksamaale 1:4 hävinud Inglismaa rahvuskoondise itaallasest peatreener Fabio Capello kavatseb mitmed mängijad tiimist minema lüüa.


«Fabio meelest on see täiesti vabandamatu, et mängijad, kes näitasid valiktsüklis korralikke esitusi, ei suutnud finaalturniiril vormis olla,» vahendab Mail on Sunday Capellole lähedalseisva isiku sõnu. «Capello meelest on vastuvõetamatu, kui mängijad ei suuda platsil piisavalt võitlusvaimu näidata ning tema meelest juhtus see MMil. Seetõttu kavandab ta rohkelt vahetusi, rohkem, ki inimesed oskaksid arvata.»

Capello peaks uue koondise teatama viie nädala jooksul, kuna täpselt nii palju on jäänud sõprusmänguni Ungariga.

«Mõnedele meestele on see koondisekarjääri lõpp,» sõnas ka Capello pressikonverentsil, kus Inglismaa vutiliit teatas itaallase jätkamisest.

Üldiselt ollakse kindlad, et koondisekutseta jäävad John Terry, David James, Emile Heskey ja Ledley King. Spekuleeritakse, et itaallane ei kutsu tiimi ka Frank Lampardi ja Ashley Cole’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles