Fototõestus: Suarez üritas Chiellinit hammustada juba eelmisel aastal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Chiellini demonstreerib oma haavu.
Giorgio Chiellini demonstreerib oma haavu. Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuval jalgpalli MM-finaalturniiril on puhkenud torm Uruguay koondise ründestaari Luis Suarezi ümber, kes hammustas eile õlast Itaalia koondise keskkaitsjat Giorgio Chiellinit.

Samas on nüüd avalikkuse ette jõudnud fotod, kust on näha, et Suarez üritas Chiellinit hammustada juba ka eelmisel suvel. Uruguay ja Itaalia kohtusid eelmisel aastal Brasiilias maailmajagude karikaturniiril, kui vastamisi mindi pronksikohtumises. 2:2 lõppenud kohtumise võitis penaltiseerias lõpuks Itaalia.

Toonaste fotode pealt on näha, et Suarez oli haaranud Chiellinist kinni ja üritas itaallast paremast õlast hammustada. Siiski pääses kaitsja toona ründaja haardest ja tõukas Suarez’i endast eemale. Eile üllatas Suarez taaskord itaallast selja tagant ning sel korral lõi ta Chiellini vasakusse õlga ka hambad sisse.

Eilse juhtumi valguses on mitmel puhul meenutatud ka 2006. aasta MM-finaalis aset leidnud intsidenti, kus Prantsusmaa koondise tähtmängija Zinedine Zidane lõi peaga Itaalia koondise keskkaitsjat Marco Materazzit. Toona jõudis lõpuks avalikkuse ette ka info, et Materazzi oli varasemalt Zidane’i kõvasti provotseerinud. Praegu pole veel teada, kas ka eilsele intsidendile eelnes mingisugune sõnasõda.

Vaata fotosid eelmise aasta maailmajagude karikaturniirist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles