Nõmme Kalju ründeliini tugevdab Jarmo Ahjupera

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ahjupera.
Jarmo Ahjupera. Foto: SCANPIX

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond täiendas ründeliini, allkirjastades Eesti koondise ründaja Jarmo Ahjuperaga käesoleva hooaja lõpuni kestva lepingu, võimalusega seda ühe hooaja võrra veel pikendada.

«Väga hea meel on liituda tugeva Premium liiga meeskonnaga, kel on suured eesmärgid ning loodetavasti suudan aidata klubil meistriks tulla,» sõnas Ahjupera lepingu allkirjastamise järel.

Kalju spordidirektor Sergei Terehhov lisas omalt poolt: «Kuna Tarmo Neemelo on kaheks kuuks vigastatud, oli meil vaja kiiresti sarnast tüüpi mängijat ning Jarmo sobib meile ideaalselt. Tegu on väga kogenud ning tasemel mängumehega ning loodetavasti ta näitab end siin parimast küljest ning aitab meid Eesti meistriks.»

30-aastane pikakasvuline (196 cm) Ahjupera viimaseks klubiks oli Ungari meeskond Ujpest, mängides eelnevalt ka Györi ETO ridades. 1. aprillil operatsioonil käinud ründaja on nüüd probleemid seljatanud ning sõidab neljapäeval meeskonnaga Tehvandisse laagrisse. Kaljus hakkab ta kandma särki numbriga 32.

Eesti koondist on Ahjupera esindanud 21 mängus ning sai ka Araabia Ühendemiraatide koondise vastu kirja värava.

UEFA Euroopa Liiga esimese eelringi kohtumistest Reykjaviki Frami vastu ta ei osale, kuid kui Kalju peaks edasi pääsema, on võimalus ka Ahjupera nimekirja lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles